Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Aθώοι οι δεσμοφύλακες για τον βιασμό

Ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες εναντίον τεσσάρων δεσμοφυλάκων, που ήταν επιφορτισμένοι με τη φρούρηση καταδίκων που αυτοκτόνησαν πρόσφατα στο κελί τους, καταλογίζει το πόρισμα της Αστυνομίας που τέθηκε ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

 Όπως μας λέχθηκε από την Αστυνομία, οι ανακριτές εισηγούνται την ποινική δίωξη ενός δεσμοφύλακα, εναντίον του οποίου στοιχειοθετείται, με βάση το μαρτυρικό υλικό, το αδίκημα της παράλειψης με βάση το άρθρο 210 του Ποινικού Κώδικα που χρησιμοποιήθηκε και στην υπόθεση του Μαρί. Ότι δηλαδή, λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς επέφερε, χωρίς πρόθεση, το θάνατο σε άλλο πρόσωπο. 

Με βάση το μαρτυρικό υλικό, αναμένεται να διαταχθεί πειθαρχική έρευνα εναντίον άλλων τριών δεσμοφυλάκων για αμέλεια καθήκοντος. Ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη τέθηκε και ο φάκελος της υπόθεσης του βιασμού κατ’ εξακολούθηση νεαρού Ρουμάνου κατάδικου, με τους ανακριτές να εισηγούνται την ποινική δίωξη των εμπλεκόμενων καταδίκων. 

 SOURCE : http://www.philenews.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου