Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

OMG: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.... ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ "ΑΣΤΕΡΑΣ"

Στη Κύπρο αποφάσισε να συνεχίσει την εγκληματική του δράση 30χρόνος Αλβανός, ο οποίος καταζητείται από τις Ελληνικές αρχές για φόνο, απόπειρα φόνου, σωρεία ένοπλων ληστειών και άλλα εγκλήματα.

Ο 30χρόνος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε αγροικία στο Φρέναρος. Είχε στη κατοχή του ένφορτο περίστροφο, ναρκωτικά ενώ φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της ληστείας εναντίον 65χρόνου στη Ξυλοφάγου.

Η σύλληψη του καταζητούμενου αλλοδαπού έγινε κατορθωτή χθες αργά το απόγευμα μετά από πληροφορία που δόθηκε στις διωκτικές αρχές. Μέλη της αστυνομίας Αμμοχώστου και της ΜΜΑΔ, ερεύνησαν αγροικία ιδιοκτησία 31χρόνου από την Αχερίτου.

Εντός της αγροικίας, τα μέλη της αστυνομίας εντόπισαν τον 30χρόνο Αλβανό ο οποίος είχε στη κατοχή του μια σφαίρα περιστρόφου 9mm. Από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί, εντοπίστηκε κάτω από το κάθισμα του οδηγού ένσφαιρο περίστροφο 38mm και αριθμός σφαιρών. Στην αυλή της αγροικίας εντοπίστηκαν επίσης 13 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης.

Ο 30χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Συνελήφθη επίσης ο 31χρόνος ιδιοκτήτης της κατοικίας. Ανακρινόμενος ο Αλβανός ο οποίος καταζητείται από τις ελληνικές αρχές για το φόνο ενός 30χρόνου και την απόπειρα φόνου του αδελφού του στις 2/6/2012 στη Καισαριανή και για σωρεία ένοπλων ληστειών, παραδέχθηκε τη διάπραξη της χθεσινής ληστείας 65χρόνου στη Ξυλοφάγου.

 Όπως ισχυρίστηκε, μαζί με άλλον ομοεθνή του, του οποίου όμως δεν γνωρίζει τα στοιχεία, ήταν τα πρόσωπα που παραβίασαν την είσοδο της κατοικίας του 65χρόνου, τον κτύπησαν, τον έδεσαν και τον λήστεψαν. Ο Αλβανός υπέδειξε μάλιστα το σημείο της κατοικίας από όπου πέτυχαν είσοδο προχθές βράδυ.

Ο 30χρόνος τέθηκε υπό κράτηση ενώ αργά χθες το απόγευμα οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου Αμμοχώστου ώστε να αρχίσουν οι διαδικασίες έκδοσης του στις ελληνικές αρχές. Μετά από αίτημα της υπεράσπισης η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 11 Απριλίου.

Πλούσιο παρελθόν

Ο 30χρόνος φέρεται από τις Ελληνικές αρχές να ανήκει στη σπείρα των Αλβανών η οποία έχει στις 2 Ιουνίου το 2012 γάζωσε με καλάσνικωφ στη Καισαριανή Αττικής δύο αδέλφια 30 και 33χρόνων, επιφέροντας το θάνατο στον 30χρόνο και τον κρίσιμο τραυματισμό στον άλλο.

Η Αλβανική συμμορία φέρεται να εμπλέκεται σε δεκαεπτά (17) ένοπλες ληστείες σε οικίες
δεκαοκτώ (18) ένοπλες ληστείες σε καταστήματα
μία (1) ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ.
τρεις (3) ένοπλες ληστείες σε ιδιώτες
επτά (7) ένοπλες συμπλοκές από τις οποίες οι έξι με αστυνομικούς
έξι (6) διαρρήξεις σε οικίες και καταστήματα και
δεκαεπτά (17) κλοπές αυτοκινήτων.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου