Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Ρωσία το ΑΚΕΛ

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ ολοκλήρωσε σήμερα τις επαφές της στη Μόσχα και επιστρέφει στην Κύπρο. Σήμερα η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κόμματος Δίκαιη Ρωσία κ. Μιρονόφ, και το Βαλεντίν Κουπτσόφ, τέως Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ρωσικής Δούμας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Μιρονόφ ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ενημέρωσε το συνομιλητή του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και για τη συζήτηση που είχε με τον ΥΠΕΞ της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Σεργκέι Λαβρόφ.

Ζήτησε τη στήριξη του Κόμματος Δίκαιη Ρωσία στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού στη βάση των αρχών του ΟΗΕ. Στη συνέχεια ανέλυσε την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας και ζήτησε τη συνέχιση της στήριξης από τη Ρωσική Ομοσπονδία προς αυτή.

Ο κ. Μιρονόφ εξέφρασε τη στήριξη του Κόμματος του στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού. Αναφερόμενος στη συνεχεία στην κυπριακή οικονομία έκανε εκτεταμένη αναφορά στο σοκ που προκλήθηκε στη ρωσική κοινωνία από τις αποφάσεις του Eurogroup και της κυπριακής κυβέρνησης το Μάρτιο του 2013. Τέλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ διεξοδικά για τη θέση του Κόμματος του αναφορικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία και στο θέμα της Κριμαίας.

Στη συνάντηση με το Βαλεντίν Κουπτσόφ η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συζήτησε τα ίδια θέματα. Την αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ αποτελούν οι Άντρος Κυπριανού, Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Δημήτρης Χριστόφιας, τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και Μαρίνα Σάββα, Διευθύντρια του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ.

Source : www.kathimerini.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου