Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣH - Ανεβαίνουν οι ρυθμοί σε όλα τα επίπεδα

Στην Ανόρθωση άρχισαν σιγά σιγά να ανεβαίνουν οι ρυθμοί σε όλα τα επίπεδα. Το προσωρινό Δ.Σ. της εταιρείας τρέχει όλα τα διαδικαστικά θέματα ενώ ο Χρίστος Πουλλαϊδης βγήκε στη γύρα για χορηγούς.

Ήδη σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με δύο χορηγούς για τη νέα περίοδο. Όπως έγινε γνωστό η προσπάθεια που θα γίνει είναι για να βρεθούν 7 δυνατοί χορηγοί (Φοίνικες) και όχι πολλοί με μικρά ποσά.

Ένας από τους βασικούς στόχους του προέδρου της ''Κυρίας'' είναι να βρεθεί μια εταιρεία κολοσσό για να ρίξει χρήμα στην ομάδα και να ενισχύσει με το όνομα της την όλη προσπάθεια.

Παράλληλα άρχισαν σιγά σιγά να τρέχουν τα θέματα και στο αγωνιστικό. Την Παρασκευή έρχεται στην Κύπρο ο Λεουβέν και το νερό θα μπει πλέον στ' αυλάκι.

Γενικά πάντως σιγά σιγά ο κόσμος άρχισε να βλέπει με καλό μάτι την όλη προσπάθεια αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Χρ. Πουλλαϊδης είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα ριζικά. Βλέπουν ότι αυτή τη φορά αλλάζουν πραγματικά και εύχονται ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον αγαπημένο τους σύλλογο.

Source : www,24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου