Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη άντρας της ΜΜΑΔ που έσπασε στο ξύλο αλλοδαπό! Νέο κρούσμα

ΣΟΚ προκαλεί η σύλληψη άντρα της ΜΜΑΔ ο οποίος πριν από μερικές μέρες κατά τον έλεγχο τροχαίας αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε αλλοδαπός, φρόντισε να τον σπάσει στο ξύλο, με τη δικαιολογία ότι ο αλλοδαπός δεν συνεργαζόταν.

Ως αποτέλεσμα του ελέγχου τροχαίας, ο 43χρονος ΜΜΑΔιτης, αντί να οδηγήσει τον αλλοδαπό στο Τμήμα για περεταίρω εξετάσεις και εξακρίβωση στοιχείων, φρόντισε να τον κάνει τουλούμι στο ξύλο. Κατά την διάρκεια του ξυλοδαρμού ο ΜΜΑΔιτης έβριζε το θύμα.
Την σκηνή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος, ωστόσο ο ΜΜΑΔιτης φρόντισε και αυτό... σαν μαινόμενος ταύρος, μπήκε στο κατάστημα άρπαξε το μηχάνημα καταστρέφοντας το υλικό.

Μάρτυρες που ήταν παρόν στην σκήνη, έδωσαν καταθέσεις με αποτέλεσμα ο ΜΜΑΔιτης να συλληφθεί. Είναι θέμα χρόνου να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου

Ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να συνεργαστεί με αποτέλεσμα ο αστυνομικός αντί να το οδηγήσει στο τμήμα του επιτέθηκε και τον εξύβρισε.

- Source : http://www.tothemaonline.com

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου