Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Απόψε ο ελληνικός τελικός για το εισιτήριο στην 59η Eurovision

Σήμερα το βράδυ διεξάγεται ο τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 59η Eurovision στην Κοπεγχάγη. Ο τελικός θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση (21:00) σε απευθείας σύνδεση από το Acro Music Hall.

Υποψήφια τραγούδια είναι τα «Rise up» με τους Freaky Fortune και Rskykidd, «Dancing Night» με τον Mark Angelo και Josephine, «Πεταλούδα στην Αθήνα» με την Κρυσταλλία, και «Κανένας δεν με σταματά» με τον Κώστα Μαρτάκη.

Το τραγούδι που θα επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον β' ημιτελικό της Eurovision στις 8 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου.

Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision -επέτειο που θα τιμήσουν οι διοργανωτές με τη συμμετοχή παλιών και νέων καλλιτεχνών, όπως τα ντουέτα των Ελπίδας και Tamta, Σοφίας Βόσσου και Demy, Καίτης Γαρμπή και Vegas, Καλομοίρας και Claydee αλλά και του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις Μέλισσες.

Από τη βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας που εκπροσώπησαν τη χώρα το 2013.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

- Source : http://www.philenews.com

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου