Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: Η... ΑΛΕΠΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ... 544.700 ΕΥΡΩ

Ένοχη για κλοπή ποσού πέραν των €500.000 κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας 50χρονη, η οποία έκλεβε τους εργοδότες της για εφτά συνολικά χρόνια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ1/5/2003 και 31/3/2010. Η κατηγορούμενη ήταν υπάλληλος μεγάλης εταιρείας και εργαζόταν στον τομέα της υπεύθυνης λογιστηρίου και του ταμία, και αποσπούσε μετρητά αλλάζοντας τα στοιχεία στους λογαριασμούς. Δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτή γιατί η εταιρεία πωλούσε τα προϊόντα της επί πιστώσει και έτσι τα οικονομικά ελλείμματα που παρατηρούνταν αποδίδονταν στις επί πιστώσει πωλήσεις. Μετά από επτά χρόνια ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ανησύχησε για τις εισπράξεις και πίστεψε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το λογιστήριο, όταν του επιστράφησαν ως ακάλυπτες επιταγές που είχε εκδώσει. Τότε κάλεσε λογιστή ο οποίος αποκάλυψε την απάτη. 

Η κατηγορούμενη δεν παραδέχθηκε και αρνήθηκε τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν, δηλαδή για κλοπή συνολικού ποσού €544.700, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και για τήρηση ψευδών λογαριασμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορούμενη ήταν η μοναδική υπάλληλος που χειριζόταν το λογιστικό σύστημα της εταιρείας και επιπλέον ετοίμαζε τα έντυπα καταθέσεων στην τράπεζα, τα οποία έδινε σε συνάδελφους της διανομείς για να κάνουν καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Η κατηγορούμενη είχε, εξάλλου, τον πλήρη έλεγχο του χρηματοκιβωτίου που βρισκόταν μέσα στο γραφείο της. Σήμερα αναμένεται ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Γεώργιος Γεωργίου, να αγορεύσει για μετριασμό της ποινής..

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου