Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Συμφόρηση στο κέντρο της Λάρνακας από διαμαρτυρόμενους οδηγούς

Ολοένα και εντείνεται η εκδήλωση διαμαρτρίας που ξεκίνησαν το πρωί από τον σκυβαλότοπο Τερσεφάνου οδηγοί απορριμματοφόρων οχημάτων, που μεταφέρουν αδρανή υλικά στο συγκεκριμένο σκυβαλότοπο. 

Αφορμή η απόφαση να τους απαγορευτεί η πρόσβαση εκεί και να τους δοθεί ως νέο σημείο απόρριψης περιοχή στο Σταυροβούνι. 

Αυτή την ώρα φάλαγγα περίπου 50 φορτηγών έχει κατακλύσει το κέντρο της Λάρνακας και την περιοχή των Φοινικούδων, κορνάροντας και προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο με ουρά που ξεπερνά το 1 km. Αρχικά το πρωί τουλάχιστον 30 οδηγοί απορριμματοφόρων οχημάτων, που μεταφέρουν αδρανή υλικά στο σκυβαλότοπο Τερσεφάνου, απέκλεισαν το χώρο του σκυβαλότοπου, διαμαρτυρόμενοι επειδή δεν τους δέχονται πλέον στο συγκεκριμένο χώρο.

 Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία, προκειμένου να αποφευχθούν έντονες καταστάσεις και αναστάτωση στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας. Στους διαμαρτυρόμενους οδηγούς που ξεκίνησαν από Τερσεφάνου δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλοι, νοούμένου ότι συνολικά επηρεάζονται γύρω στα 100 άτομα από την απόφαση για κλείσιμο του σκυβαλότοπου Τερσεφάνου για αδρανή υλικά. 

Source :  http://www.philenews.com

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου