Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - Πάει για Luiz η Barcelona!

Να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή θέλει η Barcelona, αφού ο Carles Puyol ανακοίνωσε ότι στο τέλος της χρονιάς θα σταματήσει από το Camp Nou. 

Ο μεγάλος αρχηγός των «μπλαουγκράνα» έχει προσφέρει πολλά και θα αφήσει μεγάλο κενό μετά την αποχώρησή του, γι’ αυτό και οι Καταλανοί θέλουν να βρουν τον αντικαταστάτη του στην άμυνα της ομάδας.

Ήδη, οι φήμες έχουν ξεκινήσει με το βασικό όνομα που ακούγεται να είναι αυτό του David Luiz της Chelsea. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ισπανίας είναι έτοιμοι να προσφέρουν 30 εκατ. ευρώ (24,7 εκατ. λίρες) στους Λονδρέζους για να κάνουν δικό τους τον 26χρονο Βραζιλιάνο, αλλά το θέμα είναι ότι ο Mourinho έχει τονίσει πολλές φορές ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Στην Barcelona, όμως, είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον διεθνή αμυντικό, αφού χρειάζονται έναν καλό παρτενέρ για τον Pique και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αποκτήσουν. Μένει μόνο να δούμε τι θα συμβεί στο τέλος, αφού τώρα είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει στη μεταγραφική περίοδο, καθώς έχουμε και το Παγκόσμιο Κύπελλο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Source : www.24sports.com.cy

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου