Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Οι... μικροί και το απαραίτητο τρίποντο

Δύο ολόκληρες εβδομάδες είχε στη διάθεση του ο Νίκος Κωστένογλου για να προετοιμάσει την ομάδα του για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Χρόνος αναμφίβολα σημαντικός για να παρουσιαστεί η ''Κυρία'' έτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Η συμπολίτισσα δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος και το απέδειξε πολλές φορές φέτος. Άλλωστε η πρόσφατη τεσσάρα στον αξιόλογο Ερμή έστειλε SOS στους κυανόλευκους.

Στοίχημα φυσικά είναι να βρει επανακτήσει επιτέλους η Ανόρθωση την αγωνιστική της ταυτότητα. Μπάλα δεν παίζει εδώ και καιρό, το κοντέρ έγραψε 4 σερί ήττες και το γενικό συμπέρασμα είναι ότι αυτές οι καταστάσεις δεν είναι για την Ανόρθωση.

Η διοίκηση προσπάθησε με τους δικούς της τρόπους να αφυπνίσει τους παίκτες ενώ και η τενχική ηγεσία ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά η ομάδα θα είναι αλλιώτικη. Ο Νίκος Κωστένογλου πιθανόν να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού κάποιοι παίκτες είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν.

Οι... μικροί

Ο Ελλαδίτης τεχνικός είδε χθες από κοντά τον Κωνσταντίνο Λαϊφη να αγωνίζεται βασικός με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Λετονία. Ο νεαρός μπακ μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Παράλληλα όλοι στην Ανόρθωση είδαν με περηφάνια τον 18χρονο Ανδρέα Μακρή να ντεμπουτάρει με την Εθνική ομάδα την Ανδρών ενώ λίγο έλειψε στο τέλος να χριστεί και σκόρερ. Ο Μακρής αφήνει μεγάλες υποσχέσεις και όλοι στην ''Κυρία'' είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό.

Πάει καλά η εκστρατεία

Όσον αφορά την οικονομική εκστρατεία ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου, μαζεύτηκαν περίπου 800 χιλιάδες ευρώ και υπολείπεται περίπου μισό εκατομμύριο για να καλύφθεί το απαιτούμενο ποσό και να ξεπεραστεί και αυτός ο σκόπελος. Ενδεχόμενη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας πάντως θα αλλάξει το κλίμα και ανάμεσα στον κόσμο της Ανόρθωσης και θα τον... σπρώξει να αγκαλιάσει περισσότερο την ομάδα.

Source : www.24sports.com.cy

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου