Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Με τους διεθνείς η σημερινή προπόνηση

Με την επιστροφή των διεθνών συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00.

Ο Γιώργος Μερκής αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Βόρειο Ιρλανδία όπου έληξε 0-0, ενώ ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών έκανε ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 67’ παίρνοντας την θέση του Λαμπάν.

Ο Μάριος Στυλιανού δεν αγωνίστηκε, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αντρέας Φράγκος για 26 λεπτά στην φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λετονίας. Και οι τέσσερις διεθνείς θα επιστρέψουν σήμερα στο Κολόσσι.

Τα ευχάριστα έρχονται από τους Χαραλάμπους και Γκιέ , οι οποίοι ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς προπόνησης και σύντομα θα βρίσκονται ξανά στη διάθεση του προπονητή τους. Και οι δύο ακολούθησαν κανονικά το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και πλέον είναι θέμα χρόνου να μπουν σε φουλ ρυθμούς.

Σίγουρα ο Γκιέ δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά από τον επόμενο αγώνα θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Όσον αφορά τον Χαραλάμπους είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τον συμπαίκτη του και διατηρεί ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής.

Αντίθετα, ο Ρασίντ Χαμντανί εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας ότι θα απουσιάσει και από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, ο Μαροκινός άσος θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό την ερχόμενη εβδομάδα και ίσως προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σαλαμίνα. Θυμίζουμε ότι από τον αγώνα της Κυριακής θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γκουλιόν και Ρομπέρ.

Source : www.24sports.com.cy

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου