Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Να μου αγοράσει η ΑΗΚ ψυγείο !» Ανάπηρος ξέσπασε σε κλάματα γιατί κάηκε το ψυγείο του από τις διακοπές ρεύματος (Βίντεο)

«Να μου αγοράσει η ΑΗΚ ψυγείο !»  Ανάπηρος ξέσπασε σε κλάματα γιατί κάηκε το ψυγείο του από τις διακοπές ρεύματος (Βίντεο)Δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, μετά από ένα σημείο ο ανάπηρος που τηλεφώνησε στην εκπομπή «Έχεις Μέσον», προσπαθώντας να βρει το δίκαιο του.

Όπως ανέφερε στον παρουσιαστή της εκπομπής, Λουκά Φουρλά ο τηλεθεατής, είχε αγοράσει ένα ψυγείο 1000 λιρών πριν από χρόνια, το οποίο εξοφλούσε με δόσεις.

Λόγω της αναπηρίας του, αναγκάστηκε να αγοράσει μεγάλο ψυγείο, γιατί όπως εξήγησε, μπορεί να πηγαίνει μία φορά το μήνα με ταξί, αφού δεν έχει κάποιον άλλο να τον μεταφέρει, σε κοντινή του υπεραγορά για να ψωνίζει τα αναγκαία.

Λόγω των διακοπών στην παροχή ρεύματος, συνεπεία της απεργίας των εργαζομένων στην ΑΗΚ, που διαμαρτύρονται για το προωθούμενο νομοσχέδιο αποκρατικοποιήσεων, το ψυγείο του κάηκε σήμερα το πρωί.

«Καλώ την ηλεκτρική να μου δώσει ένα ψυγείο....» είπε ο τηλεθεατής, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει την πρόταση του, αφού πλάνταξε στο κλάμα.

Ευαισθητοποιημένος από το πρόβλημα του τηλεθεατή, ο παρουσιαστής, Λουκάς Φουρλά, τον κάλεσε να επικοινωνήσει μαζί του μετά το τέλος της εκπομπής, για να δουν πως μπορούν να τον βοηθήσουν.


Πηγή: tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου