Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ετοιμάζει πλάνο η «Επιτροπή Σωτηρίας»

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει να εργάζεται ο συνδυασμός των πρώην πρόεδρων ενόψει των επικείμενων (28 Φεβρουαρίου, 17:00, στο ξενοδοχείο Hilton Park), εκλογών στην Ομόνοια.


Ο δεκαπενταμελής συνδυασμός φέρει το όνομα «επιτροπή σωτηρίας». Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας η επιτροπή σήμερα συνέρχεται σε νέα συνεδρία στην παρουσία τεχνοκρατών (οικονομολόγων, λογιστών και νομικών) φίλων του σωματείου και καταρτίζει το τελικό κείμενο του προγραμματικού της πλάνου, που ενδέχεται να ανακοινωθεί αύριο. Το πλάνο περιλαμβάνει τα βήματα που προγραμματίζονται για να ακολουθήσει το σωματείο το δρόμο της οικονομικής και αγωνιστικής αναγέννησης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας σε περίπτωση που εκλεγεί ο συνδυασμός, ο ρόλος των πρώην προέδρων θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός.


Υπενθυμίζεται ότι το 15μελή συνδυασμό αποτελούν κατά αλφαβητική σειρά οι: Ζυμαράς Αντώνης, Ιακωβίδης Άγης, Ιωάννου Γιαννάκης, Ιωάννου Φώτος, Κωνσταντίνου Κώστας, Λάμπρου Ανδρέας, Νεοφύτου Πανίκος, Νεοφύτου Χρίστος, Πασιουρτίδης Ανδρέας, Πολυκάρπου Λάκης, Σεραφείμ Δώρος, Τζιωνής Αντώνης, Χαραλάμπους Νίκος, Χριστοδούλου Χριστόδουλος, Χρίστου Κώστας.

Στ συνδυασμό περιλαμβάνονται οκτώ άτομα του νυν Δ.Σ. (Ζυμαράς, Γ. Ιωάννου, Φ. Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Λάμπρου Χαραλάμπους, Χρ. Χριστοδούλου και Χρίστου).

Source : www.24sports.com.cy


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου