Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η Πάολα επιλέγει Gregory Morfi για τις εμφανίσεις της - Δείτε Φωτογραφίες από την συνάντησή τους στην Αθήνα

Η Πάολα επιλέγει Gregory Morfi για τις εμφανίσεις της - Δείτε Φωτογραφίες από την συνάντησή τους στην ΑθήναΑστραπιαίο ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποίησε ,ο Κύπριος σχεδιαστής Gregory Morfi.
Ο σχεδιαστής μετέβη το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, όχι για διακοπές αυτή την φορά, αλλά για επαγγελματικό ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Gregory Morfi, συναντήθηκε με την γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Πάολα, η οποία δήλωσε κατενθουσιασμένη με τις δημιουργίες του, και επέλεξε μερικές από αυτές για τις εμφανίσεις της.

Στην Αθήνα βρέθηκε ο σχεδιαστής Gregory Morfi. Τις τελευταίες ημέρες ακούγαμε ότι ο σχεδιαστής κάτι ετοιμάζει στο εξωτερικό... Οι πληροφορίες τις ιστοσελίδας μας, επιβεβαιώνονται, αφού, ο Gregory Morfi , μετέβη αστραπιαία στην Αθήνα, για να συναντήσει την γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Πάολα...

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η Πάολα, βρέθηκε με τον Κύπριο σχεδιαστή, για επιλέξει δημιουργίες οι οποίες φτιάχτηκαν ειδικά για αυτήν. Η Πάολα, εντυπωσιάστηκε και χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξαν μαζί κάποια κομμάτια για τις εμφανίσεις της.

Οι δημιουργίες που επέλεξε η Πάολα και σχεδιάστηκαν από τον Gregory , ειδικά για αυτήν , αναδεικνύουν το γυμνασμένο σώμα της και το μόνο σίγουρο είναι ότι , η θερμοκρασία θα ανεβεί σε επικίνδυνο βαθμό με τις σούπερ σέξι εμφανίσεις της...

Δεν είναι άλλωστε ,η πρώτη φορά που πρόσωπα από την Ελληνική και Κυπριακή showbiz, εμπιστεύονται τον Gregory Morfi για τις εμφανίσεις τους.

Ο Gregory Morfi, μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις στο εξωτερικό , αφού όπως γνωρίζουμε ήδη έδειξαν ενδιαφέρον για τις δημιουργίες του και άλλα πρόσωπα της Showbiz..

Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου