Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 16ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ...

Στην εντατική μονάδα παρακολούθησης νοσηλεύεται 16 χρόνος από το Λιοπέτρι ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις εννέα χθες βράδυ. 

 Ο 16χρόνος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στο δρόμο Λιοπετρίου προς υδατοφράκτη, όπου διεξάγονται αποχετευτικά έργα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο ανήλικος προσέκρουσε σε προειδοποιητική πινακίδα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και να εκτιναχθεί στην άσφαλτο. Συνεπεία του δυστυχήματος, ήταν ο 16χρόνος να τραυματιστεί σοβαρά. 

 Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και είχε εγκεφαλική αιμορραγία. Μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση της υγείας θεωρείται σταθερή. Η τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου