Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Γέμισαν τις μπαταρίες τους και βλέπουν Κούκλια

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις μετά από το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Δώνης για λόγους ξεκούρασης. 

 Η ομάδα της Λευκωσίας έκανε μια αντεπίθεση διαρκείας και πλέον βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.

Η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στο σαββατιάτικο (1/3, 16:00) παιχνίδι με την ΑΕΚ Κουκλιών στο Παφιακό για την 24η αγωνιστική. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από 7 συνεχόμενες νίκες και θα επιδιώξουν τα διευρύνουν το σερί τους.

Αγωνία για Ολιβέιρα
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα του Σαββάτου τους τραυματίεςΠιπίνη, Σολωμού και Σωτηρίου όπως και τον τιμωρημένο Βινίσιους. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ περιμένει με αγωνία να δει αν ο Ολιβέιρα θα προλάβει τον αγώνα με τα Κούκλια. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από κάκωση πρώτου βαθμού στο γλουτιαίο μυ και μέσα στο επόμενο 48ωρο θα ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού.

Θα γίνουν σίγουρα τουλάχιστον δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Οι Αντωνιάδης και Αρτυματάς θα πάρουν τη θέση των Πιπίνη και Βινίσιους αντίστοιχα. Σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Ολιβέιρα τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει οΚακά. Οι υπόλοιποι 8 κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν και κόντρα στη Δόξα.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου