Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ 18ΧΡΟΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ...

Ενας 18χρονος και ένας 39χρονος από τη Λάρνακα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ύστερα από οδικά δυστυχήματα στα οποίοα ενεπλάκησαν χθες στη Λάρνακα, ο μεν πρώτος με τη μοτοσικλέτα του και ο δεύτερος με το αυτοκίνητο του.

Ο 18χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος ενώ ο 39χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12.30 χθες το μεσημέρι, ο 18χρονος οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία αυτή προσέκρουσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να ανατραπεί και ο νεαρός να εκτιναχθεί στο δρόμο. 

 Μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο μετέβησαν στη σκηνή όπου παρέλαβαν το νεαρό, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος και τον μετέφεραν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακα και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου