Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΑΤΑΚΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ & ΤΟ... ΧΡΥΣΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ

ΤΙ σου είναι ο έρωτας και ειδικά αν αυτός είναι.... παράνομος και τρις... απαγορευμένος.

Ο λόγος για Δήμαρχο της... Κύπρου ο οποίος αν και παντρεμένος έχει καταφέρει να γίνει το talk of the town όπου... εδρεύει λόγω του... δίμετρου κέρατου που φοράει στην.... υποτιθέμενη λατρεμένη του σύζυγο.





Ο ατακτούλης Δήμαρχος του νησιού μας, εκτός του ότι δείχνει να απολαμβάνει την εντυπωσιακή ερωμένη που κυκλοφορεί μεν παράνομα αλλά οι περισσότεροι τον έχουν πάρει χαμπάρι και παρ' όλη την κρίση που διανύουμε σαν λαός, εκείνος πρόσφατα σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy, εθεάθη σε ένα από τα πιο χλιδάτα καταστήματα χρυσαφικών κοντά στο σπίτι του ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ δώρο στην ερωμένη. 

Το χρυσό - πλατίνα Rolex με πραγματικά διαμάντια ήδη κοσμεί το λεπτό της χέρι της ενώ εκείνη όπου βρεθεί κι όπου σταθεί παινεύει το αριστοκρατικό δώρο που της χάρισε ο.... Δημαρχούλης της.... Να πώς... οι πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του ShowTime-cy... Θέλει ...." η Βασίλω να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"... Α, ρε Δήμαρχε με τις χρυσές τσέπες για πόσο ακόμα θα... κάθεσαι στο θρόνο σου ?

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου