Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Ενωμένοι σαν γροθιά

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 20ης αγωνιστικής αφού οι δυο προπορευόμενες ομάδες είχαν απώλειες βαθμών.

 Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται πλέον σε απόσταση βολής από το 2ο Απόλλωνα αφού η διαφορά είναι μόλις στον 1 βαθμό ενώ η διαφορά από την πρωτοπόρο ομάδα της ΑΕΛ μειώθηκε στους 4. Η ομάδα της Λευκωσίας έχει την ευκαιρία να περάσει στη 2η θέση αφού την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα(9/2, 17:00, LTV) στο ΓΣΠ.

Υπάρχει άριστο κλίμα στον «Αρχάγγελο» όπως και στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο της πρωτεύουσας. Οι οπαδοί των «γαλαζοκιτρίνων» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις της ομάδας τους στα τελευταία παιχνίδια. Το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του ΓΣΠ πέραν των 12 χιλιάδων ΑΠΟΕΛιστών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής οι τραυματίες Μαντούκα και Πιπίνης. ΟΣολωμού τα πήγε αρκετά καλά στο ντέρμπυ με την Ανόρθωση και αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα με τοΣέρτζιο να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σαντίν και Σέρινταν θα διεκδικήσουν την θέση στην κορυφή της επίθεσης με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Ο Ιρλανδός έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και ίσως προτιμηθεί από το Γιώργο Δώνη.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει να αξιοποιήσει το υλικό της ομάδας στο έπακρο. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν βελτιώσει αισθητά την απόδοση τους και ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Συγκεκριμένα η αγωνιστική αφύπνιση των Αμορίν, Μπενασούρ, Σέρινταν και Σολωμού πιστώνεται 100% στο Γιώργο Δώνη.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου