Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ομόνοια: Με Στάροβλαχ και Κάσερες – Εκλογές στις 28 Φεβρουαρίου

Σε συνέχεια της χθεσινής συνεδρίας, το Δ.Σ. συνήλθε εκ νέου σήμερα και συνέχισε την εξέταση των εκκρεμούντων θεμάτων.

Το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις αποφάσισε όπως άμεσα παραιτηθεί και προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών στις 28 Φεβρουαρίου 2014, η ώρα 17:00. Ο χώρος θα ανακοινωθεί αργότερα. Στο μεσοδιάστημα και μέχρι την εκλογή του νέου Δ.Σ. την ευθύνη της πρώτης ομάδας θα έχουν οι κ.κ. Νέναντ Στάροβλαχ και Άλεξ Κάσερες.

Το Δ.Σ. συζήτησε σε έκταση τις διάφορες επιλογές που υπήρχαν ενώπιών του. Τελικά, κατόπιν ψηφοφορίας επικράτησε η θέση για άμεση παραίτηση και προκήρυξη εκλογών, όπως εξηγήθηκε ανωτέρω.

Παρά το ότι η αρχική απόφαση του Δ.Σ. ήταν για διεξαγωγή εκλογών μετά την κατάθεση του φακέλου κριτηρίων Μαρτίου 2014, εντούτοις, αξιολογώντας τα νέα δεδομένα, την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, την αποδέσμευση του προπονητή, αλλά και την δικαιολογημένη πικρία που επικρατεί στον κόσμο της ομάδας, κρίνει ότι είναι επιβαλλόμενη η άμεση παραίτηση και προσφυγή σε εκλογές.

Το Δ.Σ. δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι η προσπάθεια για είσπραξη χρημάτων για τα κριτήρια Μαρτίου 2014 είναι πολύ δύσκολη και ότι με τα υφιστάμενα δεδομένα η ικανοποίηση των κριτηρίων έχει μειωμένες πιθανότητες επιτυχίας.

Είναι γι' αυτόν το λόγο που είναι αναγκαίο ο κόσμος του Σωματείου να ανταποκριθεί άμεσα, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας και συνδράμοντας στις άλλες προωθητικές ενέργειες που θα γίνουν, στο βαθμό που είναι δυνατό.

Τονίζεται ότι η μη ικανοποίηση των κριτηρίων συνεπάγεται:

α) απαγόρευση συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

β) αφαίρεση έξι βαθμών στο νέο πρωτάθλημα

γ) απαγόρευση μετεγγραφών

Το Δ.Σ. θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια ούτως ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ομαλότερη κατά το δυνατό διαδοχή. Θα συνεχίσει, επίσης, να εργάζεται αδιάκοπα προς αυτήν την κατεύθυνση και καλεί τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να πράξει το ίδιο.

Στο τέλος της ημέρας το ζητούμενο είναι η διάσωση του Σωματείου, κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη συσπείρωση και τη βοήθεια όλων μας.


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου