Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Για πρώτη φορά στα Κυπριακά δικαστικά χρονικά - 5 φορές ισόβια στους ενόχους για το πενταπλό φονικό στην Αγ. Νάπα

Για πρώτη φορά στα Κυπριακά δικαστικά χρονικά - 5 φορές ισόβια στους ενόχους για το πενταπλό φονικό στην Αγ. ΝάπαΠρόκειται για την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί από Μόνιμο Κακουργιοδικείο στα δικαστικά χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι Δημήτρης Μαμαλικοπουλος 30 ετών από την Πιερία και Αναστάσιος Τσεχιλίδη 40 ετών από την Νέα Ιωνία, κρίθηκαν ένοχοι από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, για την πενταπλή δολοφονία, στις 23 Ιουνίου 2012 στην Αγία Νάπα, τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων φρουρών γνωστού επιχειρηματία.

Οι πέντε φρουροί, επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε δρόμο κοντά στην πλατεία της Αγίας Νάπας. Οι δράστες τους είχαν στήσει καρτέρι και τους «γάζωσαν» με πυροβόλα όπλα. Η δίκη, στηρίχθηκε εξ ολοκλήρου στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ελλείψη μαρτυρίας στη σκηνή του φονικού.

Εναντίον των Μαμαλικόπουλου και Τσεχιλίδη, οι οποίοι δεν παραδέχθηκαν ενοχή, είχαν απαγγελθεί πέντε κατηγορίες, μία για κάθε θύμα, ότι δηλαδή τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012, σε κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας, εκ προμελέτης επέφεραν με παράνομη πράξη, δηλαδή πυροβολώντας με πυροβόλο όπλο κατηγορίας Β, το θάνατο των Φίλιππου Λουκαΐδη 33 ετών και Μάριου Καραολή 28 ετών από τη Λευκωσία, του Γιώργου Γεωργίου 35 ετών από το Παραλίμνι και των Τζιορτζιάν Καταλίν Κομάν 25 ετών και Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάσα 33 ετών από τη Ρουμανία.

Επίσης, κατηγορήθηκαν για μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, τύπου Γκλογκ, χωρίς την άδεια του Αρχηγού της Αστυνομίας, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων και παράνομη μεταφορά εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων.

Περισσότερα σε λίγο...

Πηγή: www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου