Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Της έμεινε η Ευρώπη

Η απογοήτευση στις τάξεις της Ανόρθωσης είναι πολύ μεγάλη μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ. Οι ελπίδες για να κάνει η ομάδα κάτι καλό στο πρωτάθλημα εξανεμίστηκαν και η ''Κυρία'' αλλάζει πλέον στόχους. 

Την δεδομένη στιγμή δεν έχει να κυνηγήσει τίποτε άλλο παρά μόνο την έξοδο στο Europa League. Οι πρώτες δύο θέσεις που οδηγούν στο πλούσιοChampions League είναι ένα πολύ μακρινό όνειρο πλέον για τους κυανόλευκους αφού δεν ήταν πιστοί στο μεγάλο ραντεβού με το ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της ''Αμμοχώστου'' βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι πολύ πιθανόν να με το τέλος της αγωνιστικής να μείνει 5 βαθμούς πίσω από τον Ερμή και την 4η θέση. Εκεί ακριβώς στρέφει την προσοχή της η Ανόρθωση για να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Η 5η θέση, που επίσης είναι επισφαλής, δεν δίνει σίγουρα εισιτήριο αφού θα εξαρτηθεί από τις ομάδες που θα παίξουν στον τελικό.

Φυσικά όλοι στην ομάδα δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κοιτάξουν μπροστά, να συνεχίσουν την μάχη τους και την προσπάθεια να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Τα οικονομικά προβλήματα παίζουν τεράστιο ρόλο και στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό δεν μπορεί να το παραγνωρίζει κανένας.

Η ''Κυρία'' γυρίζει άλλη μια προπονητική σελίδα και ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο να ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα και να βρει τους τρόπους να μην χαθεί εντελώς η χρονιά.


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου