Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κύπρος: Λοχίας της Αστυνομίας τραυματίστηκε στο χέρι με μαχαίρι στην προσπάθεια του...

Τον ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι ενός λοχία της Αστυνομίας από μαχαίρι είχε ως αποτέλεσμα η επιχείρηση ελέγχου σωματείου στα Κάτω Πολεμίδα.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 9.15 χθες βράδυ ένας λοχίας και δύο αστυφύλακες εισήλθαν για έλεγχο με δικαστικό ένταλμα σε σωματείο στα Κάτω Πολεμίδια. Εκεί εντόπισαν μια αλλοδαπή η οποία ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι ήταν επισκέπτρια στο χώρο. Ωστόσο, όταν της ζητήθηκαν στοιχεία, εισήλθε στην κουζίνα, και άρπαξε μαχαίρι. Στην προσπάθεια τους τα μέλη της Αστυνομίας να το αποσπάσουν, ο λοχίας τραυματίστηκε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

Η 24χρονη από το Βιετνάμ, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, παραμένει παράνομα στην Κύπρο, καθώς παλαιότερα εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της στην Κύπρο, συνελήφθηκε και απελάθηκε. Μετά, η 24χρονη εισήλθε ξανά στην Κύπρο παράνομα.

Τόσο η 24χρονη όσο και ο ιδιοκτήτης του σωματείου συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:
ΚΥΠΡΟΣ ΒΟΜΒΑ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ Μ... ΚΥΠΡΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ & ΕΚΕΙΝΗ...

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου