Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Τους στέλλουν Κακουργιοδικείο γιο το φόνο του Ολέ

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο, αναμένεται να παραπέμψει σήμερα το Δικαστήριο Λευκωσίας, τους δύο υπόπτους που είχαν συλληφθεί από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 35χρονου Λούκα Κωνσταντίνου Ολέ, που έγινε στις πέντε του περασμένου Απριλίου.

Το απανθρακωμένο πτώμα του άτυχου Ολέ, είχε εντοπιστεί στο αυτοκίνητο του, σε περιοχή του Λέιντις Μάιλ.
Οι δύο ύποπτοι παραδόθηκαν χθες από τις Βάσεις, όπου προσωρινά κρατούντο, στην Αστυνομία της Δημοκρατίας.
Πρόκειται για την 26χρονη σύζυγο του Ολέ και τον 36χρονο φίλο της από το Κολόσσι, οι οποίοι και αμέσως μετά την δολοφονία του 35χρονου, είχαν συλληφθεί ως ύποπτοι για τον φόνο. Η επανασύλληψη και των δύο, έγινε πρόσφατα από την Αστυνομία των Βάσεων, μετά τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων επί τεκμηρίων.
Συγκεκριμένα η ανεύρεση γενετικού υλικού τους, δείχνει να συνδέονται τα δύο πρόσωπα με τη στυγερή δολοφονία.

Οι δύο ύποπτοι, είχαν κάνει χρήση του δικαιώματος τους, όπως δικαστούν για την υπόθεση της δολοφονίας του Ολέ, από Δικαστήριο της Δημοκρατίας, αίτημα που έγινε τελικά αποδεκτό κι από τη Γενική Εισαγγελία.



--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου