Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Παγωμένη μέχρι και το Σαββατοκύριακο η Κύπρος (Δελτίο καιρού)!

Χαλαρή βαροβαθμίδα παροδικά επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός το πρωί θα είναι τοπικά κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 6 στα βόρεια παράλια, στους 7 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 8 στα δυτικά παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

ΚΥΠΡΟΣ ΒΟΜΒΑ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ Μ... ΚΥΠΡΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ & ΕΚΕΙΝΗ...

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου