Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΚΟ: Ουσιαστικές διαφωνίες για το κοινό ανακοινωθέν - Κάνει λόγο για παραλείψεις και ελλείψεις - Άκομψη η Πρόσκληση Κάρογιαν στο Προεδρικό

Επί της ουσίας είναι η διαφωνία του ΔΗΚΟ σε ότι αφορά το προσχέδιο για το κοινό ανακοινωθέν.

Σε δηλώσεις της το πρωί η εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, ανέφερε ότι στο προσχέδιο υπάρχουν σημαντικές παραλείψεις και ελλείψεις, επισημαίνοντας πως δεν διασφαλίζεται η μία κυριαρχία και η μία ιθαγένεια ενώ επαναφέρονται, όπως είπε, και σημεία του σχεδίου Ανάν.

Σύμφωνα με την κ. Ερωτοκρίτου, αν αρχίσουν οι συνομιλίες με αυτό το περιεχόμενο, «η κατάληξη είναι προδιαγεγραμμένη». Αναφορικά με τη συνεργασία ΔΗΚΟ – Κυβέρνησης, δήλωσε πως υπάρχει μια προεκλογική συμφωνία, την οποία το ΔΗΚΟ τηρεί στηρίζοντας την Κυβέρνηση σε καυτά θέματα με πολιτικό κόστος. «Αναμένουμε να γίνει το ίδιο κι από πλευράς του Προέδρου της Δημοκρατίας», είπε.

Κληθείσα να σχολιάσει την πρόσκληση του Μάριου Καρογιάν χθες στο Προεδρικό από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η κ. Ερωτοκρίτου τη χαρακτήρισε ως «το λιγότερο άκομψη».

Πηγή: philenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:
ΚΥΠΡΟΣ ΒΟΜΒΑ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ Μ... ΚΥΠΡΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ & ΕΚΕΙΝΗ...

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου