Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ντροπή: Κατέβασαν μαθητές απο τα λεωφορεία

Σε καταγγελίες ότι σχολικά λεωφορεία δεν μετέφεραν μαθητές χωρίς εισιτήριο καθώς και ότι σε άλλη περίπτωση, οδηγός λεωφορείου κατέβασε μαθητές που δεν είχαν εισιτήρια στη μέση της διαδρομής για το σχολείο, προέβη ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων Τεχνικών σχολών.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Σιακαλής, κατήγγειλε ότι την Τρίτη στη Λάρνακα, στην περιοχή Καλού Χωριού Αραδίππου, τα σχολικά λεωφορεία  δε μετέφεραν μαθητές χωρίς εισιτήριο.

Χθες, εξάλλου, στην περιοχή Περβολιών – Κιτίου, όπως είπε,  λεωφορείο σταμάτησε στη μέση της διαδρομής, μπήκε ο ελεγκτής, ο οποίος ζήτησε εισιτήρια από τους μαθητές και όταν διαπίστωσε ότι δεν είχαν, τους κατέβασε από το λεωφορείο, χωρίς καν να σκεφτεί την ασφάλεια τους.

Υπ. Συγκοινωνιών: Θα διερευνηθούν τα περιστατικά

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών, Τάσος Μητσόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες είπε ότι δεν τις έχει υπόψιν του και θα τις διερευνήσει και προσωπικά. Υπενθύμισε ότι το Υπουργείο έχει δώσει οδηγίες σε επόπτες και ελεγκτές να είναι ελαστικοί και κανένας μαθητής να μη μείνει έξω από λεωφορείο.

Άγνοια εξέφρασε και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Συγκοινωνιών, Αλέκος Μιχαηλίδης, κληθείς από το Ράδιο Πρώτο να σχολιάσει τις καταγγελίες. Θα επικοινωνήσει, είπε, με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών για διερεύνηση των καταγγελιών και θα επαναλάβει τις οδηγίες του Υπουργείου.

Πηγή: sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου