Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΓΣΠ ώρα μηδέν! «Δεν θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να κλείσουμε το γήπεδο»

Πολύ σοβαρή είναι η κατάσταση σχετικά με το ΓΣΠ και τις συνεχόμενες τιμωρίες ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, οι οποίες ελαχιστοποιούν τα έσοδα όχι μόνο των σωματείων αλλά και του σταδίου.

Η κρισιμότητα της κατάστασης φαίνεται και μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο Super ΣΠΟΡ FM ο διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης.

Οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών προσφέρουν μηδαμινά έσοδα στο γήπεδο, ενώ τα έξοδα πληρώνονται από τις ομάδες, αλλά όχι όλα. Όπως αναφέρει ο κύριος Κωνσταντινίδης, ζήτησαν αναπροσαρμογή της συμφωνίας με τα σωματεία γιατί υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν τους ακούν. «Δεν θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να κλείσουμε το γήπεδο», πρόσθεσε με νόημα.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής του ΓΣΠ επέρριψε ευθύνες σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια:

«Έχουν μεγάλη ευθύνη, περιορίζονται στην φραστική καταγγελία, θα πρέπει να επενδύσουν στην τεχνολογία. Η ομοσπονδία εισπράττει πρόστιμα εκατομμυρίων και για αυτό δεν δημοσιεύει τα ποσά. Πρέπει να επιστρέφονται τα μισά για καταστολή της βίας.

Έχουμε παράπονα από τα σωματεία που δεν συνεργαζόμαστε μαζί τους. Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο το μέλλον του ΓΣΠ», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κύριος Κωνσταντινίδης.




- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου