Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Το νέο look της Αντζελίνα Τζολί μάς άφησε άφωνους! Δείτε την ξανθιά και με αφέλειες

Πως θα ήταν η Αντζελίνα Τζολί με ξανθό μαλλί και αφέλειες; 

Την απάντηση σας την δίνουν οι παρακάτω φωτογραφίες, όπου βλέπετε την 39χρονη ηθοποιό με αλλαγμένη κόμη για τις ανάγκες της νέας της ταινίας «By the Sea», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.



Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη Μάλτα για τα γυρίσματα, ενώ είναι η πρώτη φορά που το φως της δημοσιότητας βλέπουν στιγμιότυπα από τα backstage τηςερωτικής αυτής ιστορίας.



Για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, η διάσημη ηθοποιός αναγκάστηκε να αλλάξει το look της, το οποίο ευτυχώς δεν είναι μόνιμο, μιας και η μεταμόρφωση οφείλεται σε μια περούκα που φορά η Τζολί.



Όπως θα παρατηρήσετε και στα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, οι νιόπαντροι Πιτ και Τζολί,όταν δεν γράφουν οι κάμερες, μοιράζονται τρυφερές αγκαλιές και ματιές, με τον 50χρονο Μπραντ να την φροντίζει και να την χαϊδεύει τρυφερά στα μαλλιά.



Tο σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας είναι της Αντζελίνα Τζολί, ενώ η υπόθεση αφορά μια προβληματική ερωτική ιστορία ενός ζευγαριού παντρεμένου εδώ και χρόνια, που δοκιμάζεται ο γάμος του κατά την διάρκεια διακοπών τους στην Ευρώπη, το 1970.



Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το «Mr.&Mrs Smith» το 2005, που θα δούμε ξανά μαζί στην μεγάλη οθόνητους Πιτ και Τζολί.






www.socialista.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου