Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Συμπλοκές, ξύλο και αίματα στις Κεντρικές φυλακές! Δεσμοφύλακες στο Νοσοκομείο

Τεραστίων διαστάσεων συμπλοκή έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στις Κεντρικές φυλακές

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές της ιστοσελίδας μας, ομάδα Ιρακινών, πιάστηκε στα χέρια με αριθμό Τουρκοκυπρίων φυλακισμένων με αποτέλεσμα να σημάνει κόκκινος συναγερμός στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Οι δυο ομάδες φυλακισμένων, φαίνεται να είχαν προστριβές το τελευταίο διάστημα και η κατάσταση στις κεντρικές φυλακές έμοιαζε με βόμβα έτοιμη να εκραγεί, καθώς οι τσαμπουκάδες, οι εντάσεις και οι βρισιές έδιναν και έπαιρναν.

Αποτέλεσμα αυτού, χθες το απόγευμα να ξεσπάσει μεγάλος καυγάς μεταξύ Ιρακινών και Τουρκοκυπρίων που κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια και η αυλή των φυλακών έμοιαζε για λίγα λεπτά με ρινγκ. Γροθιές, κλωτσιές και αναστάτωση σήκωσαν κυριολεκτικά τις φυλακές στο πόδι, με τους δεσμοφύλακες που ήταν σε υπηρεσία να σπεύδουν να επαναφέρουν την τάξη.

Δεν γλίτωσαν όμως από το μένος των φυλακισμένων που ήταν σε εκτός εαυτού κατάσταση με αποτέλεσμα, σωφρονιστικοί υπάλληλοι να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το όλο γεγονός δόθηκε εντολή να μην διαρρεύσει στα ΜΜΕ, όμως πηγές της ιστοσελίδας μας που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης επιβεβαιώνουν το περιστατικό δηλώνοντας ότι οι φυλακές εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, τόσο διοικητικά, όσο και υποστελέχωσης, με αποτέλεσμα οι φυλακισμένοι να αποθρασυνθούν.

www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου