Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Σε γενικές γραμμές η περίοδος αυτή είναι καλή σε θέματα επαγγελματικά αλλά και θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ Βρίσκεστε σε συναισθηματική ανασφάλεια, η οποία όμως σταδιακά βελτιώνεται. Αυτό ίσχυε και πριν λίγες ημέρες, κυρίως για όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Έντονα επαγγελματικά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ένα νέο πρόσωπο ενδεχομένως να έρθει στη ζωή σας, για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο αν δεν έχει έρθει ήδη τις τελευταίες δέκα ημέρες. Αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα από άτομο που δεν περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο τα νέα ανοίγματα και τις συμφωνίες. Καλό θα ήταν να διαβάσετε καλά πριν υπογράψετε κάτι.

ΛΕΩΝ Όσοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, έχουν να ζήσουν ευχάριστες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους. Μια περίεργη μονοτονία στη δουλειά θα σας φέρει ένταση στον εσωτερικό σας κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι αδέσμευτοι κάνουν τώρα νέες γνωριμίες νεες συνεργασες οικονομικα ωφελη. Προσοχή στους δεσμευμένους γιατί η λαχτάρα για κάτι νέο θα σας βρει με μια βαλίτσα στο χέρι.

ΖΥΓΟΣ Δεν υπαρχουν ιδιαίτερες αλλαγές αλλά θα υπάρχουν μερικές προτάσεις που μπορεί να έρχονται από πλευρές που δεν περιμένατε. Δάκρυα χαράς στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τα οικονομικά σας έχουν μια σταθερότητα. Καινούριες επαγγελματικές εμπειρίες και ανοίγματα. Καυγάς με φιλικό πρόσωπο θα φέρει ένταση στην παρέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Στον έρωτα υπάρχουν εξελίξεις και πιθανότατα να κάνετε μια καινούρια γνωριμία. Οικογενειακά ξεκαθαρίσματα μετά από ενταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Προσοχή χρειάζεται και το νευρικό σας σύστημα (το οποίο το έχετε τεντώσει τον τελευταίο μήνα) γιατί έχετε πολλά νεύρα, τα οποία πρέπει να μάθετε να ελέγχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Γενική βελτίωση μετά από μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινά. Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα μόνο στα επαγγελματικά. Στα προσωπικά σας αλλάζουν καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ Ίσως ένα νέο πρόσωπο να σας έχει ανανεώσει. Όλα τα δύσκολα περνάνε και όλα ξεπερνιούνται αν υπάρχει καλή διάθεση και ισχυρή θέληση.

www.showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου