Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ: Και τώρα Play – Offs!!!

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε με δεύτερη νίκη στα πλέι οφ του Europa League. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα ήταν καλύτερη και στα 90 λεπτά και κέρδισε με γκολ του Ποτέ.
Α ημίχρονο

Όπως αναμενόταν, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε πιο συντηρητικά από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Μέχρι το 13′ πάντως δεν είδαμε απολύτως τίποτα στο παιχνίδι, πέραν από κάποιες πλαγιοκοπήσεις που δεν έφεραν φάση ποτέ. Κάπου εκεί ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία από το Λομπιανίτζε. Ο Γεωργιανός έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ράμος, μόλις άουτ. Μέχρι το 25′ και πάλι δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως να ανεβαίνει και να έχει την κατοχή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σιγά σιγά έλεγξε πλήρως τον ρυθμό, ένα σουτ όμως του Γκρικαλασβίλι και κάποιες προϋποθέσεις που δεν έφεραν ποτέ φάση, ήταν ότι είχε να επιδείξει το ημίχρονο.

Β ημίχρονο

Πιο επιθετική προσπάθησε να κάνει την ομάδα ο Καϊάφας, περνόντας στο γήπεδο τον Ασσίς αντί του Κυριάκου. Η κίνηση του είχε άμεσα αποτελέσματα. Στο 51′ ο φοφανά έκανε τη σέντρα, ο Ποτέ το σουτ στη κίνηση, η μπάλα όμως κόντραρε στα σώματα. Δυο λεπτά αργότερα, ο Ασσίς εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε. Η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή, ο Ποτέ άνοιξε το σκορ! Θα περίμενε κανείς πως το παιχνίδι θα ανοίξει, όμως η Μέταλουργκ δεν έδειξε διάθεση να βγει ψηλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε κανένα λόγο να παίζει επιθετικά. Πέραν από ένα σουτ του Κρίστεφ στο 56, έπρεπε να περάσει πολλή ώρα για να ξαναδούμε κάτι καλό. Στο 78΄ σημειώθηκε η καλύτερη φάση για τους Σκοπιανούς, όταν ο Κρίστεφ εκτέλεσε φάουλ και ο Μορέιρα μπλόκαρε σταθερά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε με μεγάλη ευκαιρία του Ρουσιά στο 80΄, ο νεαρός Παραλιμνίτης όμως δεν βρήκε στόχο από το ύψος του πέναλτι. Ένα σουτ του Ρούμπιο στο 85 έφυγε επίσης άουτ. Στο 88′ μεγάλη ευκαιρία με το Σότα. Μπαλιά 40 μέτρων του Ασσίς, ο Γεωργιανός στη κίνηση έκανε πλάσα άουτ. Παρόμοια κατάληξη, είχε και ένα σουτ του Ασσίς στο 90+1.

Συμπερασματικά

Δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι άλλο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το έχει ξεκαθαρίσει ο Καϊάφας ότι εδώ που βρίσκεται η ομάδα, το νοιάζει μόνο να πετυγχαίνει τους στόχους της. Το πέτυχε με τον καλύτερο τρόπο: πρόκριση, νίκη, μηδέν παθητικό. Βλέπουμε επίσημα κλήρωση.

Πηγή: http://www.omonoianews.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου