Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ένα μικρό αγγελούδι από τη Δερύνεια χρειάζεται τη βοήθειά μας!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας φούτσαλ της Δερύνειας, Δημητράκης Χριστοδούλου:

Ένα μικρό Δερυνειώτικο, ο Ραφαήλ Ποταμού ηλικίας μόλις 2,5 ετών, έχει ανάγκη την βοήθειά μας! Στο μικρό αγγελούδι διεγνώσθη πρόβλημα στα μάτια και πλέον απαιτείται η μετάβασή του στην Αγγλία.

Δυστυχώς, όμως τα χρήματα για την κάλυψη των εξόδων δεν υπάρχουν, συνεπώς απευθύνεται έκκληση προς όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο ώστε ο μικρός Ραφαήλ Ποταμού να μπορέσει να μεταβεί στην Αγγλία για εγχείρηση .

Γνωρίζοντας και τη δική σας ευαισθησία ζητάμε τη βοήθεια όλων, καθώς το κόστος μεταφοράς του παιδιού είναι τέτοιο που η οικογένεια του αποφάσισε να προβεί σε άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού. Παρακαλούμε μη διστάσετε να καταθέσετε ακόμη και ένα ευρώ
.
Η βοήθεια όλων σας είναι πολύτιμη. Ας γίνουμε όλοι μια ανθρώπινη αλυσίδα. Γνωστοποιήστε το πρόβλημα στον ευρύτερο κύκλο σας, και παρακινήστε φίλους και γνωστούς να βοηθήσουν.
Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 99192935 και 99737538 ή να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό 482-10-199733-00 της Ελληνικής Τράπεζας.
Δικαιούχοι: Οι γονείς Γιώργος και Στέλλα Ποταμού.

Πηγή: www.neammochostos.com
LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου