Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΕΛ - ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: «Η Άαλμποργκ δεν αποτελεί φόβητρο για εμάς, είναι μια βατή κλήρωση, όμως..»

Με δηλώσεις του στο SuperSportFM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας Χαράλαμπος Προύντζος σχολίασε την κλήρωση της ομάδα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την κλήρωση με την Άαλμποργκ…


«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα από την σκανδιναβική σχολή. Έχουμε μια καλή παράδοση με ομάδες από την Σκανδιναβία αφού έχουμε αποκλείσει ομάδες όπως η Κοπεγχάγη αλλά και η Ελσίνκι. 

Η ομάδα της Άαλμποργκ είναι αρκετά καλή. Είναι πιο μπροστά σε φυσική κατάσταση από εμάς αφού το πρωτάθλημα τους έχει ήδη αρχίσει και δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο με νίκη απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ με νίκη εκτός έδρας με 2-0 αν και είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι. 

 Οι πιθανότητες μας είναι 50-50. Η Άαλμποργκ δεν αποτελεί φόβητρο για εμάς, είναι μια βατή κλήρωση, όμως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Είναι σημαντικό το ότι το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στο ΓΣΠ, όπου με την βοήθεια του κόσμου μας θα παλέψουμε για την πρόκριση. Ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να προκριθεί».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας…


«Η ομάδα μας δείχνει να έχει την απαιτούμενη ομοιογένεια αφού δεν έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Έχουμε κάποιους παίκτες οι οποίοι ήταν εκτός από τα παιχνίδια με την Ελσίνκι και θα τους έχουμε στην διάθεση μας για αυτά τα παιχνίδια. Ο χρόνος πλέον δουλεύει υπέρ μας».

Source : http://www.orange-news.net/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου