Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τι καιρό θα κάνει σήμερα Παρασκευή;

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το πρωί θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά παράλια και το απόγευμα στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά από το μεσημέρι και μετά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά, κυρίως στα δυτικά, θα σχηματιστεί χαμηλή νέφωση. Αργότερα δυνατό να σχηματιστεί και τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4, αλλά αργότερα θα καταστούν τοπικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

- Source : http://www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου