Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες για το γάμο του Κλούνεϊ: Ποιος θα τον ράψει και ποιος θα τον παντρέψει

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον επερχόμενο γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Άμαλ Αλαμουντίν, ο οποίος, όπως σας γράψαμε από το star.gr, ανακοινώθηκε και επίσημα!

Ο 53χρονος ηθοποιός και η 36χρονη δικηγόρος δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους στο Chelsea Town Hall του Λονδίνου.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το γάμο να γίνεται τον επόμενο μήνα στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία, όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός διατηρεί μια βίλα ως εξοχική κατοικία.


Όπως καταλαβαίνετε όλοι τρέχουν και… δε φτάνουν για τις προετοιμασίες.

Από τις πρώτες λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές είναι ότι ο Τζόρτζιο Αρμάνι θα ράψει το κοστούμι του γαμπρού!

Άλλωστε ο γοητευτικός ηθοποιός του Χόλιγουντ φοράει συχνά Αρμάνι στις εμφανίσεις του, κυρίως στις τελετές των Όσκαρ , ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να κάθεται στην πρώτη σειρά στις μεγάλες επιδείξεις του σχεδιαστή.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η ομάδα του οίκου Αρμάνι ταξίδεψε, από το Μιλάνο, στη Λίμνη Κόμο, όπου βρίσκεται το σπίτι του Κλούνεϊ, για τις πρώτες προετοιμασίες!

Όσο για το νυφικό της Αλαμουντίν; Είναι πολύ πιθανό να φορέσει δημιουργία του Όσκαρ ντε λα Ρέντα.

Στην τελετή φυσικά θα παρευρεθεί ο καλός του φίλος Μπραντ Πιτ μαζί με όλη την οικογένεια, ενώ πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν το διάσημο ηθοποιό να...παντρεύει το ζευγάρι.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί!

Source : star.gr

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου