Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Έφαγαν «πόρτα» τρεις παίκτες του ΑΠΟΕΛ σε κλαμπ

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αποφάσισαν να κάνουν την έξοδο τους στην Αγία Νάπα για να διασκεδάσουν, αλλά η νύχτα δεν πήγε όπως το περίμεναν.

Συγκεκριμένα οι Στάθης Αλωνεύτης, Σίλιαν Σέρινταν και Μάριος Αντωνιάδης, «Soho club» και παρά το γεγονός ότι είναι τακτικοί πελάτες όπως μαθαίνουμε του μαγαζιού, δεν τους επιτράπηκε η είσοδος.

Ο λόγος ήταν γιατί ο Στάθης δεν φορούσε φανέλα και έτσι η διεύθυνση του μαγαζιού, χωρίς να κάνει διακρίσεις, αφού δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανένα που δεν σέβεται τους κανονισμούς, ζήτησε από τον Αλωνεύτη να φορέσει φανέλα και προσφέρθηκε μάλιστα να του δώσει μία με το logo του club. O ίδιος αρνήθηκε και τους ενημέρωσε ότι θα περιμένει να του φέρουν μια φανέλα.

Μετά την πάροδο μισής ώρας, φιλικό πρόσωπο της διεύθυνσης πλησίασε τους παίκτες και τους είπε ότι μπορούν να περάσουν μέσα, όπως και έγινε. Εντούτοις ο υπεύθυνος ζήτησε και πάλι από τον Στάθη Αλωνεύτη να φορέσει μια φανέλα του Soho,. Ο ίδιος αρνήθηκε και πάλι, με αποτέλεσμα να τους ζητηθεί να αποχωρήσουν από το μαγαζί.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου