Τρίτη 27 Μαΐου 2014

WOW! Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς

Επιτέλους! Μετά από αναμονή 3 ημερών το Ε! δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς και είδαμε στην ολοκληρωμένη εκδοχή του το νυφικό της Kim Kardashian. Η reality star που επέλεξε τον Riccardo Tisci του οίκου Givenchy να σχεδιάσει το νυφικό της η αλήθεια είναι πως έδειχνε καταπληκτική στο φόρεμα που δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη ο σχεδιαστής.

Κι ενώ αυτές τις μέρες κυκλοφορούσε μια και μοναδική φωτογραφία της που έδειχνε από το πλάι το νυφικό, οι φωτογραφίες από τον γάμο και την πρόβα στο ατελιέ του σχεδιαστή που είδαμε σήμερα ήρθαν να επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές. Το εξώπλατο νυφικό από δαντέλα σε στυλ γοργόνα, τόνιζε τα διάσημα οπίσθια της Kim ενώ ο Kanye West από την άλλη με μαύρο tuxedo που σχεδίασε επίσης ο αγαπημένος του φίλος, Tisci, δεν θέλησε να κλέψει τα βλέμματα από την καλή του και διατήρησε πιο χαμηλό προφίλ.

Το μόνο που μας μένει να δούμε είναι φωτογραφίες της μικρής North με το custom made φόρεμα του οίκου Givenchy που είμαστε σίγουρη ότι θα είναι και το highlight του φαντασμαγορικού γάμου. Stay Tuned! 

 
 






















source: http://www.must.com.cy


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου