Τρίτη 27 Μαΐου 2014

SAD: ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ - ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ...

Μόνο 19 μέρες άντεξε το μωρό με τα δύο πρόσωπα που γεννήθηκε στην Αυστραλία.

Όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις πρόκειται για τα σιαμαία δίδυμα κοριτσάκια την Πίστη και την Ελπίδα, τα οποία γεννήθηκαν με μία σπάνια ασθένεια που ονομάζεται diprosopus (πράγμα που σημαίνει ότι μοιράζονται το ίδιο σώμα, τα ίδια ζωτικά όργανα, αλλά έχουν τα δικά τους πρόσωπα και ξεχωριστούς εγκεφάλους)

Η Ρενέ Γιάνγκ και ο Σάιμον Χόουι από το Tregear, στο δυτικό Σίδνεϊ, καλωσόρισαν τις κορούλες τους την περασμένη Πέμπτη 8 Μαΐου ενώ η γυναίκα ήταν 7,5 μηνών έγκυος.Όμως τελικά τα κοριτσάκια δεν μπόρεσαν να ζήσουν παραπάνω από περίπου τρεις εβδομάδες. Την είδηση του θανάτου τους γνωστοποίησε η εκπομπή A Current Affair του Channel 9 στο λογαριασμό της στο Twitter. 

 Πριν από περίπου μία εβδομάδα η μαμά τους είχε δώσει συνέντευξη στην οποία είχε αποκαλύψει πως πρόκειται για δύο διαφορετικές προσωπικότητες. «Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις!» είχε πει η Ρενέ. «Πολλές φορές η Πίστη κλαίει και ξυπνά την Ελπίδα, στη συνέχεια η δεύτερη κοιτά την πρώτη σαν της λέει “Ευχαριστώ”. Είμαστε ευλογημένοι που τις έχουμε στις ζωές μας. Τις λατρεύουμε και τις βρίσκουμε πανέμορφες!

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου