Τρίτη 27 Μαΐου 2014

OMG: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ 9ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ

Εφιάλτης έχουν καταντήσει για αρκετούς κάτοικους της Λευκωσίας τα τσιμπήματα των κουνουπιών.

Χθες 9χρονο κοριτσάκι κατέληξε στο νοσοκομείο καθώς το πόδι της είχε φουσκώσει ενώ από το κάψιμο που ένιωθε δεν μπορούσε να περπατήσει.

Τελικά ο γιατρός συνέστησε αντιβίωση στους γονείς καθώς είχε μολυνθεί. Το παιδί είχε πάει στο πάρκο δίπλα από το πανεπιστήμιο Κύπρου (Αγλαντζιά) μαζί με τον πατέρα της και τον πεντάχρονο αδελφό της το απόγευμα του Σαββάτου.

 Όταν επέστρεψαν σπίτι το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Όλοι είχαν παντού τσιμπήματα από κουνούπια ακόμα και κάτω από τα ρούχα που φορούσαν.




Πάντως αρκετοί δημότες της Αγλαντζιάς διαμαρτύρονται έντονα γιατί δεν γίνονται συχνότεροι ψεκασμοί κυρίως σε χώρους που είναι κοντά στα πάρκα όπου παίζουν καθημερινά παιδιά. Πριν από λίγες μέρες άλλος ένας κάτοικος της πρωτεύουσας κατέληξε σε γιατρό όπου χρειάστηκε να του ανοίξει την πληγή που δημιούργησε το τσίμπημα του κουνουπιού προκειμένου να καθαρίσει τη μόλυνση. 

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως το θηλυκό κουνούπι τρυπάει το δέρμα με 6 «καρφίτσες» που έχει στο στόμα του, βγάζει ένα αιμολυτικό και αντιισταμινικό σάλιο και με τη προβοσκίδα του ρουφά το αίμα που καταλήγει στην κοιλιά του. Ανάλογα με την ποσότητα, αυτή μεγαλώνει, αφού έχει μεγάλη ελαστικότητα. Το τσίμπημα του κουνουπιού προκαλεί κοκκινίλα στο δέρμα, πρήξιμο και έντονη ενοχλητική φαγούρα ή ακόμα και χειρότερες καταστάσεις... όπως βλέπετε και στις φώτο!

Source : showtime.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου