Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ... ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ

Η ιστορία μίας 49χρονης Γαλλίδας, πρώην μοντέλου και συντάκτριας του Elle - Κατηγορείται από τον πρώην για προικοθηρία

«Δεν παντρεύτηκα για τα λεφτά» δηλώνει το πρώην μοντέλο και συντάκτρια του περιοδικού Elle, Alisa Thiry, απαντώντας σε όσους την κατηγορούν για την αποζημίωση των 40 εκατομμυρίων που πήρε από τον δεύτερο σύζυγο της Didier. Για πρώτη φορά, η 49χρονη αποκαλύπτει πόσο δύσκολη είναι για αυτήν η διαδικασία του δεύτερου διαζυγίου της που δημοσιοποιήθηκε σε πολλές εφημερίδες. 

Ο πρώην σύζυγος της, την κατηγορεί ότι τον παντρεύτηκε για τα χρήματα του και πως έφτιαξε την καριέρα της πάνω σε αυτόν. Η Alisa Thiry, είχε πρώτα χωρίσει το 2004 από τον ιδρυτή της μάρκας ρούχων French Conncetion Βρετανό Stephen Marks, πατέρα των τριών της παιδιών με διαζύγιο που της απέφερε 8 εκατομμύρια. «Δεν παντρεύτηκα για τα λεφτά» λέει η γυναίκα που έγινε ζάπλουτη από τα διαζύγιά της! Ο δεύτερος της σύζυγος της, ξενοδόχος από το Βέλγιο, όταν την παντρεύτηκε, είχε ήδη μια περιουσία οκτώ εκατομμυρίων ευρώ. 

 Σε συνέντευξη της, δηλώνει πως η καριέρα της χτίστηκε με πολλή δουλειά και προσπάθεια και όχι τις γνωριμίες των συζύγων της. Μετά την άρνηση του πρώην συζύγου της να φέρει στο δικαστήριο στοιχεία για την περιουσία του, και για ένα δάνειο που υποτίθεται ότι πήρε από την σύζυγο του, αξίας 14 εκατομμυρίων ευρώ, το δικαστήριο του επέβαλε φυλάκιση τεσσάρων μηνών, αλλά η 49χρονη δηλώνει πως δεν χάρηκε καθόλου με αυτό, και ότι απλώς θέλει να τελειώνει η διαδικασία του διαζυγίου και όχι να τιμωρηθεί ο πρώην άνδρας της και ας μην της αποπλήρωσε ποτέ το δάνειο που του έδωσε. 

 Ο σύζυγος μιλάει για σκευωρία και για σπίλωση του ονόματος του και προειδοποιεί ότι ήθελε να δημιουργήσει boutique ξενοδοχεία στη Βρετανία, αλλά δεν θα το κάνει.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου