Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Έμεινε η υπογραφή με Γκρικόριε

Ο προγραμματισμός του Απόλλωνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους «κυανόλευκους» να έχουν ανοικτά μέτωπα, τα οποία προσπαθούν να κλείσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι επαφές με τον Νικουλάε Γκρικόριε βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και πλέον υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία και ο Ρουμάνος μέσος να γίνει η δεύτερη μετεγγραφή του Απόλλωνα μετά τον Γιαν Ρέζεκ.

Με τον ποδοσφαιριστή μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι και μάλιστα του έχει αποσταλεί συμβόλαιο το οποίο μελετά με τον εκπρόσωπο του.

Συνεπώς, εάν συμφωνεί με τους σχετικούς όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιο, τότε θα το υπογράψει και θα αποτελεί το νέο μέλος της Λεμεσιανής ομάδας. Πάντως, με την πιθανή απόκτηση του, ο Απόλλωνας θα ενισχυθεί αρκετά στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου θέλει ακόμη ένα γρήγορο αμυντικό μέσο, που θα πλαισιώσει τους Χαμντανί, Γκουγιόν, Μέριεμ και Κυριάκου, με τον Ρουμάνο να φαντάζει ως ιδανική επιλογή.

Source : www.24sports.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου