Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΟΥΛΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ... ΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ

Ο Κούλλης Νικολάου πλήρωσε σήμερα το μεσημέρι τον αγανακτισμένο τηλεθεατή που ζητούσε τα λεφτά του από τον ηθοποιό μέσω της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Για Σένα» ένας τηλεθεατής μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης ζήτησε τα λεφτά του από τον Κούλλη Νικολάου, αφού, έχει παίξει στην σειρά «Άσπρα Μπαλόνια» ως κομπάρσος και έχει να πληρωθεί από το 2012.
Σήμερα, η οικονομική διαφορά έληξε καθώς ο ηθοποιός και ο κουμπάρος συναντήθηκαν και ο Κούλλης Νικολάου πλήρωσε όπως είχε υποσχεθεί τον τηλεθεατή.

Ο παραγωγός του «Μπρούσκο» έδωσε τα 250 ευρώ που χρωστούσε στον κομπάρσο και με μετρητά και με αποδείξεις και μάλιστα και εκείνον αλλά και τον φίλο του που πήγαν μαζί.
Το κλίμα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε πως αν τον έπαιρνε τηλέφωνο εξαρχής θα λυνόταν η παρεξήγηση και ζήτησε, φυσικά, συγγνώμη .
Ο κομπάρσος όπως μας εξήγησε προσπάθησε πολλές φορές να επικοινωνήσει με τον ηθοποιό ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να έρθει σε απευθείας επικοινωνία μαζί του.
Τέλος καλό όλα καλά, πάντως, για αυτή την θυελλώδη οικονομική διαφορά.

source: http://showtime-cy.blogspot.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου