Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Παρακολουθεί, σημειώνει, αποφασίζει...

Στην Ελβετία εξακολουθεί να βρίσκεται ο Φαν Λεουβέν που παρακολουθεί από κοντά την Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 όπου λαμβάνει μέρος και η Εθνική μας με τους Ανορθωσιάτες Λοϊζίδη και Μακρή.

Ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής γέμισε τα μπλοκάκια του και δεν αποκλείεται να ''τσιμπήσει'' και κάποιους αξιόλογους νεαρούς και να τους φέρει στην Κύπρο.

Το Σαββατοκυρίακο θα βρεθεί στην Ολλανδία όπου θα τα πει από κοντά με τον Αντρέ Πάους για το πως προχωρούν οι επαφές ενώ μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη οι δύο τους αναμένονται στην Κύπρο για να ενημερώσουν την διοίκηση και τότε πολύ πιθανόν θα πέσουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ αναμένεται η απάντηση του Κάλβο που ίσως τελικά παραμείνει ενώ δυσκολεύει η περίπτωση Γκριγκαλασβίλι. Όσον αφορά τον Γκαρσία, ο παίκτης θα κάνει κανονικά προετοιμασία με την Μακάμπι και λίγο πριν την έναρξη της σεζόν θα αποφασιστεί εάν θα παραμείνει στο Ισραήλ ή αν θα δοθεί εκ νέου δανεικός στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Source : www.24sports.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου