Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΟΥΛΑΠΠΑΣ - ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ - ΑΓΩΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

Εξέταση στον 19χρονο οπλίτη ο οποίος νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού, διενήργησε ο εντατικολογος ο οποίος έφτασε απο Ελλάδα στην Κύπρο στις 12 το μεσημέρι.

Ο εντατικολογος στην συνέχεια παρακάθισε σε σύσκεψη με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του γενικού νοσοκομείου Λεμεσού ενώ στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι οικείοι του εθνοφρουρού για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες την επόμενη ώρα αναμένεται να εκδοθεί νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του 19χρονου.

Νωριτερα
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αιτια της έκρηξης της αμυντικής χειροβομβιδας. Φτάνει απο λεπτο σε εντατικολογος απο την Ελλάδα για να εξετάσει τον 19χρονο εθνοφρουρού.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον 19χρονο οπλίτη
Ο ασθενής Δουλάππας Αντρέας, 19 ετών, εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και Ατυχημάτων (ΤΕΠΑ) του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού στις 3 Απριλίου ως πολυτραυματίας μετά από έκρηξη χειροβομβίδας κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης.
Μεταφέρθηκε επειγόντως στο χειρουργείο λόγω κυκλοφορικής καταπληξίας από τραύματα που έφερε στο δεξί χέρι, στον θώρακα και στην κοιλιά. Αντιμετωπίστηκαν χειρουργικά οι κακώσεις του και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος υπό καταστολή. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, αλλά στην παρούσα φάση ελεγχόμενη.
Ο ασθενής Αθως Γιαννακού, 38 ετών, εισήχθη στα ΤΕΠΑ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού στις 3 Απριλίου με πολλαπλά τραύματα σχεδόν σε όλη την πρόσθια επιφάνεια του σώματος από θραύσματα που προκλήθηκαν από έκρηξη κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης. Νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου σε σταθερή γενική κατάσταση.

Δρ. Ματσεντίδου – Τιμηλιώτου Χρυστάλλα, MD, PhD
Αναισθησιολόγος – Εντατικολόγος
Β Δ/ρια , ΜΕΘ Γ.Ν. Λεμεσού

Δρ. Μιχάλης Κάκας, MBBS, FRCS, EDIC
Χειρουργός – Εντατικολόγος
Δ/ντής Χειρουργικής Κλινικής

Δρ. Βενετοκλής Λανίτης
Ορθοπεδικός
Β Δ/ντής, Υπεύθυνος Ορθοπεδικής Κλινικής

Έρχεται εντατικολόγος από Ελλάδα για τον 19χρονο οπλίτη
Εντατικολογος από την Αθήνα φθάνει το μεσημέρι στην Κύπρο για να εξετάσει τον 19χρονο οπλίτη ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό στο χέρι από έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκηση χθες στο πεδίο βολής Ασγατας

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου