Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΡΕΑΛ - Ξεκουράζει Ρονάλντο ο Αντσελότι

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνιστεί η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι τον θέλει έτοιμο για τον επαναληπτικό με την Ντόρτμουντ.

Μερικές μέρες ξεκούρασης θέλουν να δώσουν οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για να αποφθεχθούν τα χειρότερα από την τενοντίτιδα που έχει στο αριστερό του γόνατο.

Έτσι, όπως τόνισε και ο Κάρλο Αντσελότι, δεν θα τον έχει στην διάθεσή του για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Θα ξεκουράσουμε τον Κριστιάνο, είναι κουρασμένος. Το κάνουμε αυτό για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι. Υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και προτιμάμε να τον κρατήσουμε έξω. Μπορεί να προπονηθεί το Σάββατο και την Κυριακή και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Την Τρίτη θα έχει φρέσκα πόδια και θα είναι σε θέση για να ξεπεραστούν οι γκρίνιες από όλα τα παιχνίδια. Είναι απλά για να του δώσουμε μερικές μέρες για να επανέλθει».

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου