Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Μόλις που βγάζει εντεκάδα

Και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν σε διάφορα μέτωπα στην Ανόρθωση η ομάδα καλείται το απόγευμα του Σαββάτου να κάνει άλλη μια προσπάθεια για να σπάσει το αρνητικότατο σερί.

Το ματς με τον Ερμή που θα έχει αλλού το μυαλό προσφέρεται για να έρθει επιτέλους ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Φυσικά στην προσπάθεια αυτή ο Νίκος Κωστένογλου έχει ένα σωρό προβλήματα και απουσίες που αναμφίβολα δυσκολεύουν το ήδη δύσκολο του έργο.Πέραν των Δημητρίου, Ζόρζε, Μάκου και Βέγκα δεν αναμένεται να παίξει ούτε ο Γκαρσία που επανέρχεται σιγά σιγά. Επιπλέον εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Οχαγιόν, Αβραάμ και Γκριγκαλασβίλι. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Κολαούτι.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν ότι στη μάχη θα ριχτούν ξανά αρκετοί νεαροί. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Βαλβέρντ στο τέρμα, ενώ Οικονόμου και Άντιτς θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας. Λαϊφης και Λοϊζίδης θα αγωνιστούν στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιέλης, Θεοδώρου και Μαραγκός ενώ στα φτερά θα κινούνται οι Φοφανά και Κάλβο. Στην κορυφή αν δεν προλάβει ο Κολαούτι θα παίξει ο Μακρής.

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή πολύ σύντομα αναμένεται να επικυρωθεί το τελικό ΟΚ για τον Ολλανδό Φαν Λεουβέν που θα αναλάβει να χτίσει τη νέα Ανόρθωση.

Source : www.24sports.com.cy


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου