Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Mέχρι το CNN έφτασε η χάρη μας! Διερωτάται αν το καρναβάλι της Λεμεσού είναι το δεύτερο καλύτερο μετά το καρναβάλι του Ρίο

Το ότι το Λεμεσιανό καρναβάλι, είναι το καλύτερο σε ολόκληρο το νησί το ξέραμε. Το ότι θα έφτανε μέχρι το CNN η χάρη μας και μάλιστα να μας συγκρίνουν με το Ρίο, δεν το περιμέναμε.

Το CNN, εκτενές εκτενές αφιέρωμα στη Λεμεσό και το καρναβάλι της και μιλώντας με ιθύνοντες της εκδήλωσης στην Κύπρο και απλό κόσμο, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Στο άρθρο-αφιέρωμα, αναφέρεται ότι το Λεμεσιανό καρναβάλι είναι το πιο ζωντανό, πολύχρωμο γεγονός χρονιάς στο νησί, ενώ οι εκδηλώσεις πριν από αυτό ξεκινούν από πολύ νωρίς με άφθονο ποτό, φαγητό, μουσική και φυσικά χορό.

Για πολλούς επισκέπτες από ψυχρότερα κλίματα, σύμφωνα με το άρθρο, το καρναβάλι είναι αντίδοτο για την μελαγχολία του χειμώνα.

Aναφορά γίνεται και στην ιστορία του καρναβαλιού με το CNN να αναφέρει ότι, «στην παρούσα ενσάρκωσή του είναι μια κληρονομιά από τους Ενετούς οι οποίοι κατέλαβαν το νησί τον 15ο και 16ο αιώνα , με ιδιαίτερη κυπριακή γύρισμα».

Ειδική αναφορά, γίνεται και στον βασιλιά καρνάβαλο τον οποίο συνοδεύουν οι γνωστοί σε όλους μας κανταδόροι και η είσοδος του στην πόλη ανοίγει τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη .
Το άρθρο, εξηγεί όλα τα ήθη και έθιμα της χώρας μας, κατά την περίοδο του καρναβαλιού.

- SOURCE : http://www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου