Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΑΕΛ - Να μην την επηρεάσει

Η ΑΕΛ άρχισε από χτες την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Αλκή. 

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες καθώς είναι και το μεγάλο φαβορί απέναντι στους νεαρούς της Αλκής

Χωρίς υποτίμηση

Μπορεί η ΑΕΛ να έχει εύκολο έργο φαινομενικά όμως αν δεν παρουσιαστεί σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο δεν θα έχει εύκολη αποστολή. Στην ομάδα δεν έχουν διάθεση να χαθούν άλλοι βαθμοί αφού η όποια βαθμολογική διαφορά που είχε η ομάδα έχει φτάσει στο μίνιμουμ της.

Με καθαρό μυαλό

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες και να δημιουργήσουν ένα νέο σερί για την ομάδα τους. ίσως η αναβολή να έχει βοηθήσει κιόλας να καθαρίσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών και να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στην δύσκολη συνέχεια.

Με απουσίες

Ο Μάριος Νικολάου απουσιάζει με τη εθνική μας ομάδα όπως και ο Καρλίτος με την εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου. Οι δύο τους αναμένονται την Πέμπτη να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Εκτός πλάνων εξακολουθεί να είναι ο Ετμάρ. Στα θετικά ότι ο Σακέτι θα είναι ακόμα πιο έτοιμος λόγω της αναβολής που είχαμε.

Δουλειά στα τελειώματα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και ιδιαίτερα οι επιθετικοί, δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων την προηγούμενη εβδομάδα. Η ΑΕΛ δημιουργεί ευκαιρίες και δεν έχει την πολυτέλεια να μην τις εκμεταλλεύεται. Άλλωστε στα παιχνίδια της δεύτερης φάσης και τα συνεχόμενα ντέρμπι η ΑΕΛ θα θέλει να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες θα βρει στα παιχνίδια. 

Source : www.24sports.com.cy

 
---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου