Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Μοντέιρο: «Θέλω να παίξω στην Πορτογαλία» - Διαβάστε τι είπε για την διαιτησία

Μοντέιρο: «Θέλω να παίξω στην Πορτογαλία» - Διαβάστε τι είπε για την διαιτησίαΕίναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ΑΕΛ και ένας από τους λόγους που η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Μοντέιρο παραχώρησε (και αυτός) δηλώσεις στην Πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» σχολιάζοντας το περιστατικό με τον Λ. Τράττο.

Ανέφερε αρχικά πως:

Όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν πως θα αναβληθεί η αγωνιστική και πιστεύει πως ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Δεν έδωσε πέναλτι υπέρ μας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στην Κύπρο υπάρχει προκατάληψη με τους διαιτητές. Σχεδόν πάντα οι μικρές ομάδες έχουν παίκτες που αποβάλλονται ή συμπληρώνουν κάρτες για να μην παίξουν στον αγώνα με κάποιον μεγάλο.

Ήμασταν πρώτοι με έξι βαθμούς διαφορά από τον Απόλλωνα και τέσσερις από το ΑΠΟΕΛ. Τώρα είμαστε ένα βαθμό μπροστά τώρα. Είναι βαρετό να δουλεύεις όλη την εβδομάδα και να βγαίνεις ζημιωμένος.

Ο Μοντέιρο μίλησε και για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την ΑΕΛ:

«Η φετινή είναι η καλύτερη σεζόν μου. Πέτυχε έξι γκολ και έχω οκτώ ασίστ. Λατρεύω την Κύπρο αλλά θα ήθελα να κάνω άλμα σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να παίξω στην Πορτογαλία αλλά είναι δύσκολο. Είναι νωρίς να αποφασίσω».

Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου